De Nederland Vacatures zoekmachine

Over ons

Wat we zijn?
Brick7 is een zoekmachine voor vacature, waardoor vacature zoekers naar vinden banen geplaatst op duizenden van vennootschap carrière plaatsen en vacature boards. Brick7 kaarten de reusachtig selectie van Vacature aanbod beschikbaar op de Internet in een uitgebreid databank door referencing vacature listings uit vennootschap websites, werving agentschap websites en groot specialist werving sites.

Brick7.com werd in 2007 opgericht met als doel een radicale verbetering van on-line zoeken naar vacatures. Het bedrijf werd al snel erkend als een marktleider, zowel in de handel en de zakelijke media. Gebruik een snel en eenvoudig interface, gebruikers kunnen vraag deze databank en besparen zichzelf de moeite van een bezoek elk plaats individueel. De vacature aanbod zelf niet gehost door Brick7 en gebruikers zijn altijd doorverwezen naar de oorspronkelijke vacature. In wezen, Brick7 fungeert als het verkeer bestuurder aan die sites.

Brick7 vacatures zoekmachine-netwerk omvat meer dan 9 landen, met aparte interfaces die worden vertaald in verschillende talen. Onze technologie Brick7 agenten (on-line robots) scannen op het web en te identificeren vacatures op het internet, zoals, op de websites van bedrijven die slechts kan de lijst een of twee banen of op grotere gespecialiseerde recruitment sites die honderden banen functie.

Deze lijsten zijn dan regelmatig gescand en vacatures gevonden worden toegevoegd aan de index.
Hoe u contact met ons opnemen?
Mocht u nog vragen of suggesties, alstublieft voel je vrij om Contact ons.
star Mijn volglijst (0)